| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mieszkaniec
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 16:06 Temat postu: GARAŻ |
|
|
Witam,
Chciałbym zauważyć że drzwi garażowe są źle założone... Została również odcięta rączka która pozwala otwierać drzwi gdy nie ma prądu. Trzeba by było to zgłosić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 16:06 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
logik
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 19:39 Temat postu: |
|
|
| Zgłaszaj do Jaz-Budu - gdzieś, ktoś już tu podał numer telefonu do kierownika odpowiedzialnego za takie tematy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delfinek
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 19:57 Temat postu: |
|
|
| logik napisał: | | Zgłaszaj do Jaz-Budu - gdzieś, ktoś już tu podał numer telefonu do kierownika odpowiedzialnego za takie tematy. |
W ramach rękojmi powinni to naprawić tel. 606 803 026. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
stefano
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 19:30 Temat postu: |
|
|
a co sadzicie o czynszu za miejsce postojowe?
ja uważam ze to lekka przesada \za taka cene mozna byloby zatrudnic kogos kto by nam pilnowal i myl te samochody |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ane
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 21:18 Temat postu: |
|
|
| stefano napisał: | a co sadzicie o czynszu za miejsce postojowe?
ja uważam ze to lekka przesada \za taka cene mozna byloby zatrudnic kogos kto by nam pilnowal i myl te samochody |
W 100% zgadzam sie. Byłam w szoku jak zobaczyłam ile wynosi miesieczna opłata za miejsce parkingowe. Jeszcze,zeby to był osobny garaz to moze ale za garaże ludzie mniej placą a tu tyle za miejsce? Za garaż z tego co podpytałam płaca 25-30 zł. Nie wiem za co my tyle płacimy. Bo nam raz na tydzien zamiotą? Jak mi tyle dadza za zamiatanie to ja bardzo chętnie pozamiatam:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mieszkaniec
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 21:35 Temat postu: |
|
|
| ciekawe co wchodzi w koszty miejsca? Chyba nie te mozolne drzwi... założyli jeden z najslabszych siłowników. Myślę że on długo nie pociągnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojtek
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 23:02 Temat postu: |
|
|
| Mam propozycję żeby w przejściach od windy do garażu zamontować fotokomórki z timerem uruchamiające światło bo albo się non stop pali albo jest ciemno jak w ..... u murzyna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MarcinG
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 20:53 Temat postu: |
|
|
czekajcie o co chodzi z tym placeniem za miejsce postojowe? czy to sie tyczy tych wykupionych parkingow w podziemiu, czyli ktos wykupil miejsce parkingowe i jeszcze musi placic 25 zl ? _________________ MG |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mieszkaniec
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 21:07 Temat postu: |
|
|
| Z miejscem parkingowym jest tak samo jak z mieszkaniem to że je kupiłeś to znaczy że jest Twoje ale miesięczny czynsz za nie też trzeba płacić. Jeśli chodzi o miejsce parkingowe tj 45zł. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MarcinG
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 21:55 Temat postu: |
|
|
| mieszkaniec napisał: | | Z miejscem parkingowym jest tak samo jak z mieszkaniem to że je kupiłeś to znaczy że jest Twoje ale miesięczny czynsz za nie też trzeba płacić. Jeśli chodzi o miejsce parkingowe tj 45zł. |
rozumiem ale wydawanie ponad 20 tys uwazam ze jest bez sensu, lada moment ci ktorzy wykupili beda za 100 zl wynajmowac miejsca a jak nie oni to wspolnota bo nie sprzedala miejsc,proponowano mi je w zeszlym tyg za 15 ts _________________ MG |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mieszkaniec
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 09:45 Temat postu: |
|
|
| W dniu dzisiejszym znowu drzwi garażowe nie działały... żeby nie spóźnić się do pracy zostałem zmuszony żeby wymontować uchwyt w drzwiach. Zadzwonilem do wspólnoty i ponownie zgłosiłem ten fakt, że trzeba coś z tymi drzwiami zrobić zaproponowałem dołożenie baterii do automatyki bądź dołożenie odciętej rączki. Pani z którą rozmawiałem powiedziała mi, że we wtorek będzie zebranie z Jazbudem i zostanie to zgłoszone. Na zebraniu mają poruszyć problem wilgotnych ścian i zalewania miejsc garażowych. Ciekawe czy my możemy udać się na to spotkanie?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
11
|
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 12:45 Temat postu: garaż |
|
|
Obniżyli do 25 zł za miejsce parkingowe za m-c ciekawe na jak długo? _________________ 11 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ane
|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 12:50 Temat postu: |
|
|
| A ja jestem ciekawa dlaczego obniżyli tą opłatę i czy to na stałe czy tymczasowo. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mieszkaniec
|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 18:54 Temat postu: |
|
|
Opłata została obnizona na stałe Bo zobaczćcie ze płacimy teraz tylko za nasze miejsca a nie za czesc wspolna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin1980
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 18:15 Temat postu: |
|
|
| Dla kogo jest ta opłata? I za co? Rozumien żeby było tam konieczne mycie podłóg lub jakieś sprzątanie, ale tam nic się raczej nie dzieje. Może ktoś podać jakiś przykład za co ta opłata. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 18:15 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |