Forum osiedle jaz-bud Antoniukowska, Białystok Strona Główna osiedle jaz-bud Antoniukowska, Białystok
Forum mieszkańców bloków Jazbudu przy ul.Antoniukowskiej w Białymstoku

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

sprzątanie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum osiedle jaz-bud Antoniukowska, Białystok Strona Główna -> wspólnota mieszkaniowa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stefano

PostWysłany: Sro Cze 17, 2009 19:33    Temat postu: sprzątanie Odpowiedz z cytatem

Chciałbym poruszyć jeszcze sprawę sprzatania .
Myślę ze nie tylko ja nie jestem zadowolony.
Okna to nie były wogóle myte chocoiaz administrator przed wielkanoca zapewniał ze beda myte .
tak zresztą jest tu ze wszystkim nawet telefony nie pomagaja-oni poprostu maja to gdzies
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Cze 17, 2009 19:33    Temat postu:

Powrót do góry
kama359

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też jestem nie zadowolana w sprawie sprzątania. Fakt mieszkam już od września w bloku C ani razu nie widziałam sprzątaczki żeby sprzątała klatkę. Nie wiem jak w innych blokach.
Powrót do góry
gosia

PostWysłany: Nie Paź 17, 2010 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja klatka jest sprzątana porządnie, nie mogę narzekać.
Lokatorka

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jako włąscicielka jednego z mieszkań w budynku C również nie jestem zadowolona,sprzątany jest raz na kilka dni.Nie jeden raz widzę śmieci na klatkach leżące po kilka dni.A podłoga to chyba jest myta tylko na parterze przy windzie. Wcześniej mieszkałam w budynku A i pani sprzątająca robiła to bardzo rzetelnie.
Powrót do góry
anio

PostWysłany: Sob Lut 26, 2011 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kama359 napisał:
Też jestem nie zadowolana w sprawie sprzątania. Fakt mieszkam już od września w bloku C ani razu nie widziałam sprzątaczki żeby sprzątała klatkę. Nie wiem jak w innych blokach.
Kama TY hyba masz oczy zarosniete pewna czescia ciała znajdująca sie po nizej pasa.Od kiedy w bloku C jest Brudno.Że nie widzisz sprzataczki,To spisz cały dzień.
Powrót do góry
kokos607

PostWysłany: Czw Lis 24, 2011 22:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam pytanie odnośnie Pani sprzątającej w budynku A. mieszkam na 2 piętrze i lubie chodzić schodami ze względu chociażby na zdrowie, tym bardziej jeśli muszę czekać na windę która jest na 8 piętrze. za każdym razem kiedy ide schodami ona kaze mi jeździć windą, ostatnio nawet zaczeła być chamska i zaczęła używać niecenzuralnych słów, wypraszam sobie żeby ktoś w taki sposób odnosił sie do mnie i do moich znajomych, którzy chodzą schodami tym bardziej że płacę za utrzymanie czystości wspólnej. co o tym sądzicie, bo mam ochotę na nią naskarzyć
Powrót do góry
anio

PostWysłany: Sob Lis 26, 2011 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

masz swieta racje.
Powrót do góry
linming0303

PostWysłany: Sro Mar 20, 2019 11:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tobuyuk.com �?ADFC Ahrensburg is again offering the popular tour of the Duvenstedter Brook to Jersbeker Baroque garden, where a stop is planned to grabau.back it ,Tobuyuk.com,goes on nice and calm because of Bad Oldesloe and on the old railway route until after MGM Hotel Hannover, where the castle park can be visited and a coffee break.Then we cycle via Bad Bramstedt is ba,air jordan 4 retro se,ck to the starting point for more drinking breaks are planned.Participation in the tour is free, donations are welcome!direction: Roland Steinke Note: field, forest and cycling trails and byways, litt,Air jordan 11 45,le street Date: Sunday, 08. Start Time: 10:00 July 2018UhrLange: approx. 60 kmKategorie: ** Average speed approximately 16 - 19 km/hStart and objective: Train Station Ahrensburg (taxi stand) Train Station Road Photo: Roland Steinke
Radio Play fun to
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
linming0303

PostWysłany: Wto Maj 14, 2019 14:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barnevogn piggere vet hvilke justeringer bør tas på komponenter for å gjøre maskinen og menneskelig kompatibel til hverandre. En riktig sykkel passer forbedrer den totale riding å gjøre det så behagelig som mu,Barnevogn,lig, reduserer rider’s tretthet og eliminere følelsesløshet i fingre og hender. En god sykkel passer ikke bare forbedrer riding ytelse, men gir også en rytter å gjøre kroppen fleksible på den mest effektive måten. Hvis du ønsker å bli en serti,Barnemote.com,fisert og profesjonell sykkel piggere - og ønsker å tjene gode inntekter i sykkel passer bransjen - deretter er det et antall sykkel armaturen opplæring organisasjoner som gir kvalitetssikret sertifiseringsprogrammer til aspirerende sykkel passer Edi,stelleveske babybjørn,nburgh montører.Den internasjonale sykkel armaturen Institute er kjent for deler
Powrót do góry
linming0303

PostWysłany: Sro Cze 05, 2019 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

vippestol baby 3 mnd ing krav. Du kan’t bare gå til en vanlig artist og be ham å gjøre et fabelaktig tattoo design. Du må undersøke grundig for beste tattoo-artister. Du bør sjekke deres forrige arts og tattoo desi,vippestol baby 3 mnd,gn. En trenet tattoo artist kan hjelpe deg til å få nøyaktig tatovering som du ønsker. Det er mulig at du vil ikke bli fornøyd med din tattoo design etter å få det gjort, så din tattoo artist bør være dyktig nok til å ta det nøye.Inksane tatovering &,baeresjal til baby,amp; Skjærende er en fremtredende plass for ulike former for kunst som tatoverer inn. Hvis du vil gjøre ditt første tattoo opplev utrolig deretter Inksane tatovering & Skjærende vil ikke sadden du. På Inksane tatovering & Skjærende, de leier ,Baby klaer,vel-vel bevandret tattoo artist og har også arbeidet med guest artist hver d
Powrót do góry
Helenwatcher

PostWysłany: Pią Paź 28, 2022 09:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

The steel bracelet is part of an Replica Watch E.C.Andersson in-house venture that has been in development over the past year and are made largely by hand. Tag Heuer Replica Since the bracelets are made one by one, IWC Replica the company can only accept a limited number of orders to ensure quickest possible delivery. Find the collection here. The Denise Arctic Sport starts at 845 euros ($942) if ordering early, which is approximately 30% off the Replica Watches listing price. VAT is automatically deducted for customers outside the EU.
adrian33

PostWysłany: Sob Sie 19, 2023 05:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kumplowi ostatnio powiedziałem o portal budowlany . Po prostu warto wejść na tę stronę internetową.
Powrót do góry
nbwypk2

PostWysłany: Nie Sty 11, 2026 06:30    Temat postu: Italian Cycling Clothes Odpowiedz z cytatem

Radhose
Radbekleidung
Fahrradtrikot Herren
Fietsbroek
MTB-Bekleidung
Wielerkleding Kopen
Radhandschuhe
Goedkope Wielerkleding
Juicy Couture Jewelry
Hohe Qualität Radhose
Fietskleding Sale
Fahrradbekleidung Kaufen
Wielerkledij Kopen
Günstige Radbekleidung
Radtrikot Online Kaufen
Fahrradtrikot Herren
Radtrikot Langarm
Fiets Wielerkledij
Radtrikot Kaufen
Where To Buy Authentic Ed Hardy
Wielerkleding 2025
Günstiges Radjacken
Proftteams 2024
Radbekleidung Kaufen
Fietsbroek Online
Fietskleding Bedrukken
wieleroutfits
Radwesten
Trikots Sale
NFL Jerseys XXXXL
Radtrikot Outlet
wielerkledij
Bicycle Fietskleding
Proftteams 2022
Teamtrikots Sommer
günstig Radbekleidung
Fahrrad Radtrikot
Radtrikots Germany
Fahrradtrikot
Ed Hardy Love Kill Slowly
cycling clothing
Pandora Outlet
Fietskledij Kopen
Casual Fietsbroek
Maglia Ciclismo
Fahrradtrikot Sommer
Radjacken
Radbekleidung Kaufen
ALE Radbekleidung
Official NFL Jersey
Abbigliamento da ciclismo Tour de France
Radsportbekleidung
Günstige Radbekleidung
Teamtrikots Sommer
Beste Radbekleidung
Team Fietskleding
Herren Bekleidung
Fietskledingset
Radsportschuhe
Wielerkleding Buy
Korte Fietsbroek
Radsportbekleidung
Beste Bibshort
Profiteams Radtrikots
Aanbieding Fietsbroek
Fahrradtrikots Damen
Fahrradtrikot Online
Fietskleding Aanbieding
winter radtrikot
Beste Fietskleding
Wielerkleding 2022
salomon speedcross 4
Günstig Radbekleidung
Damen-Radbekleidung
Fietshemd Fietskleding
Radhose Kaufen
Fietshemd Wielerkleding
Fahrradtrikots
Profiteams 2024
Herrenbekleidung
Kort Fietsbroek
Cycling Trikots
Fietskledij Kopen
Biehler Radtrikot Online Kaufen
Fahrradtrikot
Kurzarm Radtrikot
Cheap Pandora Gifts
Fietsshirt
Italian Cycling Clothes
maglia invernale ciclismo nel
Fietsbroek Heren
Fahrradbekleidung
fietsshirt heren
Aanbieding Fietskleding
Salomon Boots
Wielershirts
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Sty 11, 2026 06:30    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum osiedle jaz-bud Antoniukowska, Białystok Strona Główna -> wspólnota mieszkaniowa Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: